De galerie, atelier en beeldentuin zijn elke  zaterdag en zondag geopend van 12.00-17.00 uur en natuurlijk kunt u voor andere dagen en tijden een afspraak maken op 06-51447588

Welkom!

 

LET OP!

Van 23 augustus tot eind oktober wordt er aan de N 786 gewerkt. Vanaf de op- en afrit 23 (Loenen-Eerbeek) richting Loenen tot Laag-Soeren en Dieren wordt de weg  in fases afgesloten en van nieuw asfalt voorzien. 

We houden u elke week via deze site op de hoogte waar de weg afgesloten is en hoe u de galerie kunt bereiken.

 

U kunt de galerie bereiken via:

* Beekbergerweg vanaf op- en afrit Loenen/Eerbeek nr.23 van de A50 is weer open tot hotel-restaurant de Loenermark. Om bij de galerie te komen rijdt u Loenen in en neem de afslag linksaf richting Klarenbeek/ industrieterrein Kieveen. Na ongeveer 100 meter gaat u rechtsaf de Kempe in. U negeert het bord " afgesloten weg" en rijdt daar rechtdoor. Aan het eind van de Kempe vindt u onze parkeerplaats aan de rechterkant. 

* Het Apeldoorns Kanaal, vanuit Apeldoorn bij het 5de stoplicht rechts richting Loenen via de Hoofdweg. In Loenen na de benzinepomp linksaf de Kempe in. 

Aan het eind van de Kempe vindt u rechts onze parkeerplaats. (negeer het bord "doorgaand verkeer gestremd" en rij rechtdoor)

 

Situatie normaal

Situatie van 20 september tot 4 oktober