Mieke Diekmann schildert en maakt bronzen beelden. Ze is in 1990 begonnen met aquarelleren en na ongeveer 4 jaar met veel plezier schilderen in deze techniek  is ze overgestapt naar acrylverf. Ze werkt intuïtief in een mystieke sfeer en werkt graag in vele transparante lagen. Haar kleurgebruik is warm met bijzondere kleurcombinaties. 

In 1998 heeft Mieke na een poging om te hakken in steen en hout, wat haar lichamelijk niet zo goed af ging, het boetseren in was en klei ontdekt waardoor haar eerste bronzen beeld ontstond. Haar bronzen zijn vaak dansfiguren waarbij de RVS linten voor een prachtige beweging zorgen.  

Op www.miekediekmann.com  is meer van haar werk te vinden.  

MD Fly with me     80X120cm     Mixed media op linnen    € 1800,= incl. baklijst

 

MD Memories 2    70x140cm   Mixed media op linnen   € 1800,= incl. baklijst

 

It's a mystery    80x100cm    Mixed media op linnen   € 1700,= incl. baklijst

 

Summer!      70x90cm     Mixed media op linnen      € 1600,= incl. baklijst

 

Mieke Diekmann    Dance by the full moon     80x100cm  Mixed media op linnen.    € 1700,= incl. baklijst. 

 

Mieke Diekmann     Lintendorp      80x140  cm      Acryl op linnen    € 1700,= incl. baklijst

  

Mieke Diekmann  My beautiful world  100x100cm   acryl op linnen   

 

Mieke Diekmann   Day and Night   100x100cm  mixed media op doek  € 1600,=

 

Mieke Diekmann    Herfstflora  70x140 cm  Mixed media op linnen  € 1900,=

 

Festival   150x30x 5cm  Acryl op doek 3D.  € 750,=

 

Windkracht 12     50x120cm   Mixed Media op linnen   €  1400,=

 

Onderwaterwereld   70x70cm Mixed Media op linnen   Verkocht

 

Panta Rhei    40x160cm   mixed media op linnen   € 1600,= incl. baklijst

 

Vergankelijkheid     80x80cm    mixed media op linnen   (in optie)

 

Freedom!    100x100cm   mixed media op linnen    Verkocht

 

De winter is voorbij   80x80cm  mixed media op linnen   € 1400,= incl. baklijst

 

Colorfields Performance op Park Lingezegen bij Elst

 

The Colorfield Performance keert deze zomer terug naar Park Lingezegen!

Ik doe hier ook aan mee en heb op 7 juni een paneel beschilderd op plaats 307. 

Van mei tot oktober 2023 kunnen bezoekers van Park Lingezegen weer genieten van The Colorfield Performance! Vanaf begin mei tot en met eind augustus werken kunstenaars uit binnen- en buitenland aan één groot kleurrijk tijdelijk kunstwerk op het Evenemententerrein aan De Park.

Vervolg op groots succes in 2021

Ruim 65,000 bezoekers bezochten in 2021 (ondanks de Coronatijd) de eerste editie van The Colorfield Performance in Park Lingezegen. Vier en een halve maand konden bezoekers het tijdelijke kunstwerk zien groeien. Het resultaat was één groot kleurrijk veld vol prachtige kunst.

En daar wordt deze zomer een vervolg aan gegeven!


Geestelijk vader en projectleider van The Colorfield Performance Dirk Hakze is blij om weer terug te zijn in Park Lingezegen. "We hebben in 2021 een prachtig project neer kunnen zetten in Park Lingezegen en dat smaakte naar meer. Nu gaan we dit, samen met de kunstenaars, nog eens dunnetjes over te doen".

 

Directeur Sven van Rijswijk van Park Lingezegen is ook erg blij met de terugkeer van The Colorfield Performance naar Park Lingezegen. "De vorige editie van The Colorfield Performance was een groot succes, het liet echt zien hoe mooi de verbinding tussen kunst en natuur te maken is in Park Lingezegen!"

Één groot kleurenveld

The Colorfield Performance is een uniek Landart project. Op het Evenemententerrein worden bijna 500 panelen van 1,22 x 1,22 meter opgesteld, die door de zomer heen beschilderd worden door kunstenaars uit binnen- en buitenland. Daarbij werken ze steeds in wisselende groepjes van ongeveer 6 kunstenaars per dag. Iedere kunstenaar kan zijn eigen invulling geven aan het paneel. Er zijn slechts twee regels: er mag met alle kleuren gewerkt mag worden, behalve zwart. En het werk binnen één dag af moet zijn.

De hele zomer te bewonderen op het Evenemententerrein!

The Colorfield Performance is de hele zomer te zien op het evenemententerrein Park Lingezegen en is vrij te bezoeken voor geïnteresseerden. De komende periode wordt gestart met het opbouwen van het kunstwerk. Van 3 mei tot en met 31 augustus kan je de kunstenaars aan het werk zien. Daarna zal het geheel nog tot 2 oktober blijven staan zodat bezoekers het tijdelijke kunstwerk in zijn geheel kunnen beleven.

Nog een paar plekken vrij voor deelnemers!

Een groot aantal kunstenaars heeft zich al aangemeld om deel te nemen aan The Colorfield Performance, maar er zijn ook nog plekken vrij. Heb je interesse om mee te werken aan dit unieke tijdelijke kunstwerk in de open lucht? Meld je dan aan via:d.hakze@gmail.com of kijk op www.thecolorfieldperformance.nl.