De exposities zijn altijd een samenspel tussen verschillende kunstvormen. Vaste gastexposanten zijn o.a. Raid Houby (schilderijen),  Eef Wezenberg (optisch geslepen kristal), Lyda Dirkse en Lei Hannen (keramiek), Hanneke Pereboom (glas), Hans van Horck (schilderijen en zeefdrukken), Joek van Draanen (glas met brons) en meer. 
Bijzondere lampen van Rothlighting,  en lampen van geblazen glas. Sieraden van Henk Lubbers (zilver met emaille), Harrie Lenferink (zilver en brons) en anderen. Glazen bloemen voor binnen en buiten zijn o.a. te zien in de beeldentuin.

Komende expositie van 27 april t/m 21 juli met werk van Gerrie Koopman met schilderijen, Annelies van Tetering en Lyda Dirkse met keramiek, Chris Hendriks met bronzen scheepswrakken en dorpjes en Mieke Diekmann (schilderijen en bronzen) 

 

Expositie 27 april t/m 21 juli 2024 

 

Gerrie Koopman met abstracte schilderijen

Gerrie Koopman exposeert abstracte schilderijen met soms herkenbare elementen. Ze laat zien dat licht en kleur belangrijk zijn voor haar. Met verftoetsen zet ze impressies op waarbij door middel van laag-over-laag techniek structuren ontstaan. Het uiteindelijke resultaat geeft de kijker ruimte voor een eigen interpretatie. 

Gerrie Koopman   Cloudy Sky   100x100cm 

 

Gerrie Koopman   Cloudy Sky    100x100cm  Verkocht

 

            Chris Hendriks met bronzen beelden

Chris Hendriks heeft veel gereisd met z’n familie. Op één van hun vele reizen belandden zij in Camaret sur Mer, een klein Frans vissersdorpje waar oude boten op het strand achter mogen blijven om te vergaan. Daar ontstond de inspiratie voor zijn “wrakken” in brons. Prachtige vergane bootjes, waarvan er één zelfs met een waternimf. Zijn dorpjes op palen doen denken aan gebieden in Afrika of Azië. 

Chris Hendriks    Najade (Waternimpf)   Brons

 

Chris Hendriks   Palendorp    Brons

 

Annelies van Tetering   keramiek  Verkocht

 

Annelies van Tetering   Vreemde vogel   keramiek

 

Lyda Dirkse   keramiek met glas

 

Lyda Dirkse   Prana   keramiek met glas

 

Mieke Diekmann - schilderijen en bronzen beelden
Het werk van Mieke, tevens galeriehouder, is een vast item in de galerie. Ze heeft weer nieuwe schilderijen en beelden, waarvan de laatste vooral in de beeldentuin staan. Haar inspiratie haalt ze vooral uit de natuur en het leven zelf. 

 

Mieke Diekmann   Different   60cm hoog  Mixed media op doek

 

Mieke Diekmann   Mystery Garden   70x70cm   Mixed media op doek

 

 Verder werk van:  Maurice la Rooy en Johan  de  Vries met geblazen glas, Lei Hannen  met      keramiek, Judith Junger met  emaille op koper, Hanneke Pereboom met  glas, Rothlighting met zijde lampen op  stenen  voet en lampen van geblazen glas,  Lederen sieraden van Julia Zakharenka,                   sieraden  van brons en zilver van Harrie  Lenferink, gezellige glazen bloemen voor   binnen en buiten en nog veel meer........

 

Laurens Spier   brons

 

Laurens Spier brons

 

Laurens Spier brons

 

Erik Mangelschots  olieverf  120x60cm

 

Erik Mangelschots   Stier in opkomende zee   60x120cm 

 

Eef Wezenberg met optisch geslepen kristal

 

Eef Wezenberg   Gestapelde kubus aqua

 

Eef Wezenberg   Kristal  groen

 

 

Verder te zien in de galerie:

 

Maurice la Rooy met geblazen glas

Maurice la Rooy   Geode  multi facet

Maurice la Rooy   Geode blue

Maurice la Rooy   Vogel op metaal   Hoog 23cm 

 

Hanneke Pereboom  IJsvogel      gegoten glas

 

Hanneke Pereboom  Zeilschaats amber   houten schaats met glas.

 

Lei Hannen  keramiek

 

Lei Hannen  keramiek