Bij "Exposities" krijgt u een selectie van wat er op dit moment te zien is in de galerie.

Huidige en volgende exposities:

29 april t/m 25 juni 2023

Tirza Verrips met glas

Ria Donker met schilderijen

Martha Hooijschuur met keramiek

Els Vermeij met keramiek en brons

Vasily Resto met een creatie in stoffen.

Mieke Diekmann met schilderijen en bronzen.

Lyda Dirkse met buitenbeelden van keramiek met glas.

 

1 juli t/m 27 augustus

Collectief Art Brummen                         ( 9 kunstenaars )

 

2 september t/m 29 oktober 2023

Jenny Verplanke met schilderijen en beelden in mixed media.

De galerie is in principe elk weekend op zaterdag en zondag van 12.00-17.00 uur geopend, maar..... soms komt er ook iets anders leuks op ons pad.

Zie voor actuele openingsdagen en -tijden ook bij het kopje "Openingstijden"      

Deze zomer worden er geen workshops gegeven.                     

 

De nieuwe website van Mieke is in de lucht: www.miekediekmann.com 

Mieke en Henk

 

 

Martha Hooijschuur met keramiek

 

 

The Colorfield Performance keert deze zomer terug naar Park Lingezegen!

Mieke Diekmann doet hier ook aan mee en ze staat op 7 juni te schilderen op plaats 307

Van mei tot oktober 2023 kunnen bezoekers van Park Lingezegen weer genieten van The Colorfield Performance! Vanaf begin mei tot en met eind augustus werken kunstenaars uit binnen- en buitenland aan één groot kleurrijk tijdelijk kunstwerk op het Evenemententerrein aan De Park.

Vervolg op groots succes in 2021

Ruim 65,000 bezoekers bezochten in 2021 (ondanks de Coronatijd) de eerste editie van The Colorfield Performance in Park Lingezegen. Vier en een halve maand konden bezoekers het tijdelijke kunstwerk zien groeien. Het resultaat was één groot kleurrijk veld vol prachtige kunst.

En daar wordt deze zomer een vervolg aan gegeven!


Geestelijk vader en projectleider van The Colorfield Performance Dirk Hakze is blij om weer terug te zijn in Park Lingezegen. "We hebben in 2021 een prachtig project neer kunnen zetten in Park Lingezegen en dat smaakte naar meer. Nu gaan we dit, samen met de kunstenaars, nog eens dunnetjes over te doen".

 

Directeur Sven van Rijswijk van Park Lingezegen is ook erg blij met de terugkeer van The Colorfield Performance naar Park Lingezegen. "De vorige editie van The Colorfield Performance was een groot succes, het liet echt zien hoe mooi de verbinding tussen kunst en natuur te maken is in Park Lingezegen!"

Één groot kleurenveld

The Colorfield Performance is een uniek Landart project. Op het Evenemententerrein worden bijna 500 panelen van 1,22 x 1,22 meter opgesteld, die door de zomer heen beschilderd worden door kunstenaars uit binnen- en buitenland. Daarbij werken ze steeds in wisselende groepjes van ongeveer 6 kunstenaars per dag. Iedere kunstenaar kan zijn eigen invulling geven aan het paneel. Er zijn slechts twee regels: er mag met alle kleuren gewerkt mag worden, behalve zwart. En het werk binnen één dag af moet zijn.

De hele zomer te bewonderen op het Evenemententerrein!

The Colorfield Performance is de hele zomer te zien op het evenemententerrein Park Lingezegen en is vrij te bezoeken voor geïnteresseerden. De komende periode wordt gestart met het opbouwen van het kunstwerk. Van 3 mei tot en met 31 augustus kan je de kunstenaars aan het werk zien. Daarna zal het geheel nog tot 2 oktober blijven staan zodat bezoekers het tijdelijke kunstwerk in zijn geheel kunnen beleven.

Nog een paar plekken vrij voor deelnemers!

Een groot aantal kunstenaars heeft zich al aangemeld om deel te nemen aan The Colorfield Performance, maar er zijn ook nog plekken vrij. Heb je interesse om mee te werken aan dit unieke tijdelijke kunstwerk in de open lucht? Meld je dan aan via:d.hakze@gmail.com of kijk op www.thecolorfieldperformance.nl.